Köpingsviks Camping

Köpingsviks Camping – En Populär och Välskött Campingplats på Ölands Östra Kust. Belägen på Ölands östra kust ligger Köpingsviks Camping, en av Ölands mest populära campingplatser. Med ett brett utbud av boendealternativ, faciliteter och aktiviteter, samt närhet till stranden och Ölands sevärdheter, är Köpingsviks Camping en perfekt destination för en sommarsemester på Öland.

Köpingsviks Camping erbjuder flera olika typer av boendealternativ, så att varje familj eller resesällskap kan hitta något som passar deras behov och budget. Campingen har tältplatser, husvagnsplatser och olika typer av stugor att välja mellan.

Stugorna på Köpingsviks Camping är moderna och välutrustade, och varierar i storlek från små stugor med plats för 2-4 personer, till större stugor med plats för upp till 8 personer. Alla stugor har eget kök och badrum, samt egen uteplats med trädgårdsmöbler. Vissa stugor har även luftkonditionering.

För dem som föredrar att bo i husvagn eller tält, finns det gott om välutrustade platser på campingen. Alla husvagnsplatser har eluttag, vatten och avlopp, samt nära till servicebyggnader med toaletter och duschar.

Köpingsviks Camping har ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter för både barn och vuxna. På campingen finns en uppvärmd utomhuspool med vattenrutschkanor och solstolar, där man kan koppla av och njuta av sommarsolen. För barnen finns en stor lekplats med gungor, klätterställningar och sandlåda. Campingen har också en minigolfbana och en tennisbana, samt möjlighet att hyra cyklar för utflykter på Öland.

På Köpingsviks Camping finns även flera restauranger och caféer, som serverar allt från enklare maträtter till mer avancerade rätter. Campingen har också en välsorterad livsmedelsbutik, där man kan handla matvaror och annan nödvändig utrustning.

Nära till Ölands Sevärdheter

Köpingsviks Camping är belägen i närheten av flera av Ölands sevärdheter och attraktioner. Bara en kort bilresa från campingen ligger exempelvis Sollidens slott och trädgårdar, Ölands Djurpark, Borgholms slott och Alvaret – ett unikt och värdefullt naturreservat. För dem som gillar att bada och sola, finns det flera fina sandstränder inom gångavstånd från campingen.

Senast uppdaterad: 21 februari, 2023