Getteröns Camping

Getteröns Camping är en pärla längs Västkusten, belägen bara några minuter från centrala Varberg. Med utsikt över havet och Getteröns naturreservat erbjuder campingen en unik miljö för avkoppling och rekreation.

Campingplatsen har en lång och rik historia, med anor från början av 1900-talet då Getteröns Hälsohem grundades. Under 1930-talet öppnade man upp för camping på området och sedan dess har Getteröns Camping varit en uppskattad destination för turister från när och fjärran.

Idag är Getteröns Camping en modern och välutrustad camping med allt som behövs för en bekväm vistelse. Här finns ett stort antal platser för husbilar, husvagnar och tält, alla med tillgång till el och vatten. Campingen har även moderna servicebyggnader med duschar, toaletter och tvättmöjligheter.

En av Getteröns Campings största fördelar är dess närhet till havet. Campingen har en egen badplats med brygga och sandstrand, där man kan njuta av sol, bad och havsutsikt. För den som gillar fiske finns det också gott om möjligheter att fånga både havsöring och makrill från bryggan eller med egen båt.

Getteröns Camping är också en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka Varberg och dess omgivningar. I centrala Varberg finns ett stort utbud av restauranger, butiker och sevärdheter, som Varbergs fästning och Kallbadhuset. Getteröns naturreservat erbjuder vackra promenadstigar och vandringsleder, där man kan upptäcka den rika västkustnaturen med dess klippor, hav, sanddyner och ängar.

Getteröns Camping är bra för dig som gillar att vara aktiv

För den som vill hålla sig aktiv på campingen finns det gott om möjligheter till lek och motion. Getteröns Camping har ett stort utomhusområde med fotbollsplan, volleybollplan, boulebana och lekplats för barnen. På campingen finns även en minigolfbana, som är en rolig aktivitet för hela familjen.

Getteröns Camping är öppen under stora delar av året, från april till september. Under högsäsongen arrangeras det olika aktiviteter och evenemang på campingen, som musikkvällar, grillfester och tävlingar.

Västkusten när det är som bäst

Att bo på Getteröns Camping är att uppleva det bästa av Västkusten. Här finns allt som behövs för en avkopplande och minnesvärd semester, oavsett om man är ute efter sol och bad eller naturupplevelser och kultur. Med sin vackra miljö, moderna faciliteter och närhet till Varberg och dess omgivningar är Getteröns Camping en campingplats som verkligen har något för alla.