Ställplatser för husvagnar

Ställplatser för husvagnar är vårt bidrag till att försöka samla ställplatser som tillåter husvagn. Det är många som blir irriterade att stora husbilar får ställa upp sig på ställplatser men inte bilar med små husvagnar. Men vissa tillåter husvagnar och här försöker vi som sagt samla dessa under en och samma lista. Om du upptäcker något fel i listan får du gärna kontakta oss så vi kan ändra det. Kom dock ihåg att vi måste ha två oberoende tips för att göra en ändring. Det är nämligen en risk att konkurrenter eller folk som inte gillar att det finns ställplatser ställer till det annars. Vi kontrollerar även ställplatser själva på plats men som du förstår så är det svårt för oss att besöka alla och speciellt inte så ofta som vi skulle vilja.

Jag kommer inom kort uppdatera den här sidan och samla alla ställplaster där man även kan stå med husvagn. Jag åker själv runt och dokumenterar alla campingar och vill göra en så bra sida som möjligt.


Ställplatser i Sverige

Ställplatser i Sverige hittar du under våran sida Ställplatser i Sverige där vi helt enkelt sammanfattar ställplatser i vårt vackra land Sverige. Vi har även guider om ställplatser utomlands och framförallt i Europa men den är mest komplett i Sverige.

Vi vill ha fler ställplatser för husvagnar

Vi är många som åker runt med våra husvagnar och inte bara ställer oss på en och samma camping på semestern. Det gör att vi gärna skulle vilja ha smidigheten att kunna stå en natt eller två på en ställplats. Tyvärr är det allt för få ställplatser som erbjuder det. Det tar självklart upp mer plats och det går inte överallt. Men vi är övertygade om att det skulle bli populärt om fler ville skapa möjligheten att stanna en natt eller två på en ställplats även med en husvagn. Därför försöker vi göra vad vi kan för att få fler att starta just det.


Om Ställplatser för husvagnar

Tyvärr det finns inte lika många ställplatser för husvagnar som för husbilar men vi hoppas det kommer bli bättre. Det finns många som har små smidiga äventyrsvagnar som gärna skulle få samma platser som husbilar i och med att längden till och med kan vara kortare än vissa husbilar. Konstigt nog är det många sura människor som har husbilar och som avskyr när det kommer en husvagn. Vi kan verkligen inte förstå varför. Förmodligen förstår dom säkert inte bättre själva. Hur som helst så är det är startsidan för alla ställplatser vi listar som även har husvagnsplatser.


Senast uppdaterad: 29 november, 2022