Särna Camping

Särna Camping är en populär campingplats belägen i vackra Dalarna, omgiven av fantastisk natur och aktiviteter. I denna guide kommer jag att ge dig all information du behöver veta för att planera din resa till Särna Camping.

Boende

Särna Camping erbjuder flera olika boendealternativ för alla behov och budgetar. Du kan välja mellan campingplatser, stugor eller lägenheter. Campingplatserna är rymliga och har elanslutning och tillgång till servicebyggnad med duschar, toaletter och tvättstuga. Stugorna har eget kök och badrum och är utrustade med allt du behöver för att laga mat och bo bekvämt. Det finns boende som är stora och bekväma och perfekta för familjer eller grupper som vill ha extra utrymme och komfort.

Läge och tillgänglighet

Särna Camping ligger vid foten av Särna fjällen, i den södra delen av Dalarna. Campingen är lättillgänglig med bil eller buss och ligger nära flera populära turistattraktioner, inklusive Grövelsjön och Fulufjällets nationalpark.

Faciliteter och aktiviteter

Särna Camping erbjuder ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter för alla åldrar och intressen. På campingen finns en lekplats, beachvolleybollplan, minigolfbana, bastu och en badplats. Det finns också möjlighet att fiska och paddla kanot i närheten. På kvällarna kan du delta i flera aktiviteter.

Bokning och priser

Du kan boka din vistelse på Särna Camping genom deras hemsida eller genom att ringa dem direkt. Priserna varierar beroende på vilken typ av boende du väljer och vilken tid på året du besöker. Det är också viktigt att tänka på att under högsäsongen kan boende och platser bli fullbokade snabbt, så det är bäst att boka i förväg.

Mat och dryck

Campingen har en restaurang som serverar mat och dryck, och det finns flera grillplatser på campingen där du kan laga mat och äta utomhus.

Sammanfattning av Särna Camping

Sammanfattningsvis är Särna Camping en fantastisk plats att besöka för en avkopplande och rolig campingsemester i vackra Dalarna. Med sitt utbud av boendealternativ, faciliteter och aktiviteter, finns det något för alla att njuta av. Så packa dina väskor och ge dig ut på en minnesvärd resa till Särna Camping!


Hittar du något fel på den här sidan om Särna Camping blir vi glada om du vill ta dig tid att tipsa oss om det. Tillsammans kan vi bygga en gratis guider över campingar.


Senast uppdaterad: 9 april, 2024