Östersunds camping

Östersunds camping är en av sveriges största campingar och är väl värt ett besök. När du besöker Östersunds Camping finns det flera saker att tänka på för att få ut det mesta av din vistelse:

Faciliteter och boendealternativ:

Östersunds Camping erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som inkluderar stugor i olika storlekar, campingstugor, rum, samt stora platser med el, vatten och avlopp. För dem med särskilda behov finns det handikappanpassade stugor.

Aktiviteter och Rekreation:

Campingen ligger i en naturskön miljö nära Storsjöbadet, ett äventyrsbad med inomhus- och utomhuspooler. Det finns också möjligheter för olika aktiviteter som minigolf, strandvolleyboll, fotbollsplan, och ett lekområde för barn. För de som är intresserade av natur och friluftsliv finns det cykel- och vandringsleder i närheten.

Service och bekvämligheter:

För din bekvämlighet erbjuder campingen faciliteter som tvättstuga, diskmaskin, torktumlare, badrum, frys, kylskåp, hunddusch, handikappdusch, mötesrum, mikrovågsugn, skötrum, ugn, separata duschutrymmen, och tvättmaskin. Beroende på vilket typ av boende du väljer.

Östersunds camping har öppet året-runt:

Östersunds Camping är öppen året runt, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för både sommar- och vinteraktiviteter. Det finns även tillgång till skidspår i närheten.

Närhet till många attraktioner och äventyr

Östersunds camping ligger bara 3 km från Östersunds centrum, vilket gör det enkelt att utforska staden och dess attraktioner. I området finns även intressanta sevärdheter som Jamtli Historieland, Sommarhagen och mycket mer.