Mestic Spa-3000 Split

Mestic Spa-3000 Split är en portabel AC till din husvagn eller husbil där du inte vill göra någon åverkan på husvagen eller husbilen. Kanske är det så att du bara behöver AC någon vecka om året och då är det ju onödigt att åka runt med tyngden jämt? För dig så är en portabel AC perfekt. Och det går att komma ner i pris om man väljer en vanlig portabel AC men det kan bli lite krångel med att ha en stor slang genom fönster eller taklucka och då är den här smidigare eftersom den både har en utedel och en innedel.

Den har dessutom väldigt låg decibel om man ska tro vad som skrivs om den. Jag har själv beställ en sån här till min husvagn och lovar återkomma med hur bra eller dålig den här. Men jag har forskat i ämnet i månader innan jag till slut beställde en sån här så hoppas jag har gissat rätt vilken som är bäst för just min användning. Jag kommer bo i husvagnen i några månader detta år minst så det gäller att jag har en fungerande AC när det är som varmast.