Internet i husbilen och husvagnen

Så här har jag skaffat obegränsad surf i husbilen och husvagen

Vill man ha internet på mer än sin mobil utan kanske på flera enheter samtidigt (med tex även en TV) och utan att ha en mobiltelefon som laddar ur väldigt snabbt så är en batteridriven router ett måste. Jag har provat med delat internet i mobilen men jag har inte lyckas uppnå tillfredställande resultat med det. Det skulle absolut gå om man bara ska campa någon helg eller så men ska man åka oftare än så tycker jag en batteridriven router är ett måste. Till det vill jag sedan inte ha någon abonnemang utan vill ha ett korttidsanvändande. Ladda kontantkort eller liknande. Jag vill också ha obegränat för sitter man med en TV och tittar filmer och YouTube och liknande så får data åt i rasande fart. Då har jag bara hittat ett enda alternativ än så länge och det är Comviq. Har du tips på fler får du gärna skriva till mig och tipsa mig.

Internet i husbilen och husvagnen är idag enklare än någonsin att skaffa. Men tyvärr förvånadsvärt svårt att få riktigt bra internet utan att betala enorma summor. Det vill säga obegränad surf och då på riktigt obegränsat. För några skriver att det är fri surf även om det egentligen inte är det utan bryter vid 20GB per dag till exempel. Jag har länge försökt få riktigt bra internet till husbilen och husvagen och här kan du läsa min lösning på det bland annat. Men även alternativ utifrån vad det är man letar efter. För jag har verkligen forskat i ämnet i många timmar och jag hoppas det här kan hjälpa dig som håller på att göra det du också.