Ekerum camping

Ekerum Camping är en av Ölands största campingplatser, belägen i natursköna omgivningar på Ölands östra kust. Med olika boendealternativ, ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter, samt närhet till Ölands sevärdheter och attraktioner, är Ekerum Camping en perfekt destination för en sommarsemester på Öland.

Ekerum Camping erbjuder flera olika typer av boendealternativ, så att varje familj eller resesällskap kan hitta något som passar deras behov och budget. Campingen har tältplatser, husvagnsplatser och olika typer av stugor att välja mellan.

Stugorna på Ekerum Camping är moderna och välutrustade, och varierar i storlek från enklare små stugor med plats för 2-4 personer, till större stugor med plats för upp till 8 personer. Alla stugor har eget kök och badrum, samt egen uteplats med trädgårdsmöbler. Vissa stugor har även luftkonditionering.

För dem som föredrar att bo i husvagn eller tält, finns det gott om välutrustade platser på campingen. Alla husvagnsplatser har eluttag, vatten och avlopp, samt nära till servicebyggnader med toaletter och duschar.

Faciliteter och aktiviteter vid Ekerum camping

Ekerum Camping har ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter för både barn och vuxna. På campingen finns en uppvärmd utomhuspool med vattenrutschkanor och solstolar, där man kan koppla av och njuta av sommarsolen. För barnen finns en stor lekplats med gungor, klätterställningar och sandlåda. Campingen har också en minigolfbana och en tennisbana, samt möjlighet att hyra cyklar för utflykter på Öland.

På Ekerum Camping finns även en restaurang, som serverar frukost, lunch och middag, samt en poolbar där man kan köpa svalkande drycker och enklare maträtter. För dem som vill laga sin egen mat, finns det också en välsorterad livsmedelsbutik på campingen. Ekerum Camping är belägen i närheten av flera av Ölands sevärdheter och attraktioner. Bara en kort bilresa från campingen ligger exempelvis Sollidens slott och trädgårdar, Ölands Djurpark, Borgholms slott och Alvaret – ett unikt och värdefullt naturreservat. För dem som gillar att bada och sola, finns det flera fina sandstränder inom några kilometers avstånd från campingen.